WGT-PEPP

31 Mar

Jag håller nästan på att dö för att jag är så himla exalterad och nervös för om en månad och 24 dagar så är det dags. Jag och Alex ska åka till Tyskland och Leipzig. Nu så är flygbiljetter till och från Berlin bokade, hotellet är fixat och även festivalbiljetterna. Så allting är klart förutom tågbiljetterna. Kan inte förstå att vi faktiskt ska åka. Inte minst för att jag velat åka på festival i Tyskland i så många år, men även att det blir vår första riktiga resa tillsammans.

Är glad över att det är så mycket band som jag vill se också, bland dom helt bekräftade banden så skulle jag bland annat vilja se: Clan of xymox, Combichrist, Funker vogt, Grendel, Melotron och Mesh. Sen så vet jag ju att Aesthetic Perfection vilket jag verkligen ser fram emot.

Eftersom det närmar sig nu och känns mer äkta så kommer även stressen över vad man ska ha för kläder, alla olika saker som måste packas, hur många skor man ska ha med sig, hur håret ska fixas (fast det vet jag ju i princip, blir lite förändring i alla fall!) och inte minst hur jag ska lyckas spara ihop så mycket pengar som möjligt. Det är därför jag ska försöka rensa ut och sälja bort saker eftersom det känns roligare att ha mycket pengar där istället för gamla saker som inte används här hemma.

Ser även fram emot min födelsedag som är samma dag som festivalens start. Tror att det kommer bli helt underbart och sjukt lyckat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: