Lite uppdatering

22 Apr

Dom senaste dagarna har det blivit lite ofrivillig bloggpaus eftersom jag haft lite annat för mig och sen inte riktigt orkat eller vetat vad jag skulle skriva om. Så tänkte dra lite kort vad som hänt den här veckan hittills.

I måndags så var jag trött och sov länge, sen så åkte jag ut till Tyresö och var hos A, tittade på Toy Story och lyssnade på Bilbo.

I tisdags så städade jag i sex timmar, flyttade möbler och lådor och packade upp och in, hängde upp kläder och vek in saker. Hade egentligen tänkt ta lite kort på hur resultatet blev men hade annat att fixa på kvällen och sen var jag med A och var mest trött efter en intensiv dag.

I onsdags så var jag lite sjuk och illamående och sov därför hela dagen tills jag mådde bättre och A kom med coca cola och tog hand om mig. Vi lagade mat och såg på Dumma mej som var en av dom roligaste filmerna jag sett på länge. Agnes var såklart min favorit och jag tvingade A att se om och om igen på vissa delar av filmen för att det var det bästa och gulligaste jag sett.

Igår så blev det dags att åka tåg med min mamma upp till Bollnäs, mormor, morfar och katter. Sen orkade jag seriöst inte mycket mer än att äta mat, titta lite på tv och sova.

Kommer i alla fall vara här över påsken och kommer nog inte ha jättemycket att skriva om, men lite i alla fall. Tråkigt nog är jag rätt oinspirerad, inte minst för att modet är så himla tråkigt just nu, så går inte heller riktigt att kolla på fina saker på alla affärers hemsidor. Vart hittar man inspirationen när man behöver den? Vill förövrigt ha nya kläder, även om jag verkligen inte har något större behov av det. Allt jag har känns verkligen bara så tråkigt. Eller så är det bara det att jag behöver få allt uppackat och börja fixa mig oftare. Samma gamla tjat som vanligt alltså. Nu ska jag istället vara glad över att det är jättevarmt och fint ute och så ska jag försöka läsa ikapp lite bloggar. Puss och Glad påsk. ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: