SGA-festival

3 Sep

Länge länge så har jag tänkt skriva om SGA-festival hur länge som helst, men det är inget nytt att jag är väldigt bra på att skjuta upp och glömma upp att skriva om saker jag tänkt. SGA står i alla fall för Stockholm Goes Alternative, vilket kanske inte är det charmigaste namnet, men det är ändå en bra beskrivning på vad det är. Det är en ny två-dagarsfestival i Stockholm, Vallentuna, den 17 och 18 Juni sommaren 2011 med inriktning på synth, goth, industri och andra musikstilar åt det håller. Campingen öppnar den 16 Juni kl 14.00, vilket jag verkligen ser fram emot. Känns så oerhört roligt att Stockholm kommer att få en egen festival. Ett plus till är såklart att det kommer finnas en möjlighet för mig att åka hem och tvätta håret och sådär. Helt underbart. Något annat underbart är att dom tio banden som redan är bokade. Det jag mest ser fram emot är Assemblage 23, Elegant Machinery och Funker Vogt. Men dom flesta banden som är bokade är riktigt bra och tror inte direkt att dom kommande bokningarna kommer att vara sämre.

Biljetterna kostar 575 kronor och finns att köpa på festivalens hemsida, http://www.sga-festival.com/. Just nu håller dom på att ändra på hemsidan så att texten är i fel färg så det går inte riktigt att läsa just nu.

Banden som är bokade hittills är: Assemblage 23, Autodafeh, Cephalgy, C-LEKKTOR, Elegant Machinery, Funker Vogt, Lost Area, Marlow, Solitary Experiment och XP8.

Annonser

5 svar to “SGA-festival”

 1. panda september 3, 2010 den 12:12 #

  så himlans mysigt! måste man ju nästan åka iväg på om man har råd! fnisss

 2. PandaPolli september 3, 2010 den 20:40 #

  I’m so going there!!

 3. andreas september 12, 2010 den 14:18 #

  MEN VA varför har jag missat detta? ASSEMBLAGE 23!! måste dit juuu ):

  • Hanna september 12, 2010 den 14:35 #

   Det är rätt nytt fortfarande, tror mest folk som känner personerna som anordnar, alternativt deras vänner. Det kommer nog bli gryyymt.

 4. Nova - Admin på SGA-festivals hemsida. september 16, 2010 den 02:24 #

  Hej kära bloggägare!

  Måste bara få tacka för att du bloggat om oss! Vi jobbar självfallet fortfarande på hemsidan och för tillfället är stavning och rätt uppbyggnad av meningar på svenska det som ligger i fokus (lita aldrig på googles översättarprogram!).

  Priset för biljetterna kommer att höjas succesivt och de som inte köpt biljett tidigare och står på plats med packning, gasmask och armyboots utan, kommer kunna köpa biljetter ändå, men då kostar de 1200SEK. Med andra ord, ju tidigare du köper biljetter, desto billigare blir det!

  Där emot finns det bara ett visst antal reducerade biljetter! Den 15e Oktober höjer vi priset till 875SEK vid köp via vår hemsida.

  Tack för att du skrivit så uppskattande om oss, det gillar vi!

  den 3e Oktober släpper vi 5 nya band dessutom, ett av banden heter De/vision, se det som lite smyg-godis innan maten är klar ;)

  Se till att ni blir medlemmar i vårt mail-utskick så håller ni er uppdaterade med de senaste nyheterna!

  Vi syns på festivalområdet!

  mvh,

  Nova
  Webadmin, SGA-festival.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: