DAS BOOT artistsläpp

30 Nov

Sedan tidigare har Leather Strip (dk), KARL JOHAN (se) och Fred White (se) varit bokade. Nu har tre svenska band bokas som är på skivbolaget Progress Productions. Plus ett till svenskt band som nästa år firar 15 år som band, men det blir inte offentligt förrän senare. Men man kan ju börja gissa. Här är dom tre banden, valde bara att ha das boots egna beskrivning av banden.

Cryo
Martin Rudefelt aka. Cryo slog igenom ordentligt med sitt debutalbum ”Cryogenic” för ett par år sedan. Skivan gjorde honom även till SAMA-vinnare som årets nykomling och recensionerna var ”top-notch” worldwide. Efter detta följde Cryo upp albumet med den mer klubbaserade EP:n ”Mixed Emotions” som lyckades klättra på topplaceringar på världens alla alternativtopplistor. Februari 2010 släpps det nya albumet ”Hidden Aggression” och Das Boot-besökarna blir de första som får ösa på till energifylld, dansant och melodisk EBM av VÄRLDSKLASS!!!
www.cryodome.com

Kite
P3-listor och tv-framträdanden är inte något som hör till den elektroniska popens vardag. Bandet som ändrat spelreglerna heter Kite och består av Nicklas Stenemo (Melody Club, The Moe etc.) och Christian Berg (Yvonne, Strip Music, The April Tears etc.)
www.myspace.com/kitemalmo

Dupont
Stockholmsbaserade duon Dupont har med sitt nya album ”Entering The Ice Age” öppnat helt nya dörrar och fått sig en rejäl nytändning. Klippkort på flygen ner till Tyskland och just nu ligger de högt på flera alternativtopplistor. Räkna med ett rejält gung.
www.myspace.com/dupontsweden

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: